Takacat Norge


G :tett baug / tett bakkespeil

Takacat  G inkluderer 

Inkludert tilbehør:
1 x oppblåsbart sete
manuell pumpe og måler
reparasjonssett
årer
2 x bæreposer


Pontoon:

Rør, rørbeskyttelse og erstatning
Tøff 0,9 mm, 1000 denier skreddersydd PVC, blåses opp til 3psi. Anti-UV-klasse testet til 4-5 av 5. Internasjonale standarder ISO 4892-3: 2006

Ekstra rørbeskyttelse
kraftig beskyttelse under slangegummi gir ekstra sikkerhet når du strander
Ytterligere beskyttende lag over hver av de enkle parallelle sømmene som løper langs rørene gir ekstra styrke samt sidebeskyttelse i dette hardtslående området
Skreddersydd anti-skli rørbeskyttelse gir et slitesterkt gulv med et stoff til stoffbinding

"Heavy duty" rørforsterkninger beskytter rørene, som sammen med vår unike design muliggjør landing nesten hvor som helst. Du vil finne full lengde gummibeskyttelse som løper parallelt med lengden på underrørene. Ytterligere sidegummi og beskyttelsesstrimler på sidene av rørene. Det grunne trekket til Takacat lar deg manøvrere på grunt vann og komme høyere opp på stranden der V-bunnene generelt stikker lenger ut på kne dypt vann.

Sømmer
Opptil 50% mindre sømarbeid enn vanlige oppblåsbare båter av samme størrelse
De fleste oppblåsbare båter krever at akterspeil, gulv, luftdekk / fallstykke, beslag og inventar limes på rørene. Så når det gjelder sømmene, har vi valgt å bruke vårt velprøvde limingssystem som vi også bruker gjennom resten av båten. Dette er ideelt for sammenrullbare / bærbare båter der sveisede sømmer kan bli sprø over tid og utsatt for splittin

Konstruksjon


Konstruksjon
Rørkonstruksjon: Tøff 0,9 mm, 1000 denier skreddersydd PVC, blåses opp til 3psi.
Anti-UV-klasse testet til 4-5 av 5. Internasjonale standarder ISO 4892-3: 2006
Luftdekkgulv laget av forsterket dropstich for å gi en stiv stiv kjerne. Blås opp til 10 psi. Spesiallaget ptotective anti-skid med addisjonell anti-UV addative, høytrykkslaminert varme presset til topplag for best holdbarhet og stivhet. Annenlags sideskinnebånd som gjør 1,8 mm vegger og ekstra lufttetthet.
Enkel etterbearbeiding: I motsetning til konvensjonelle ribber eller oppblåsbare båter, kan Takacats røres enkelt og kostnadseffektivt på grunn av vår revolusjonerende tube akterspeil®. Vårt fullt avtakbare system med høytrykksluftdekkgulv. Rørene er ikke limt til et skrog eller akterspeil, så det er ingen problemer eller kostbar prosess å få laget dine skadede rør på nytt og limt på skroget. Du kan ganske enkelt bestille et sett med nye rør direkte fra Takacat.
De fleste oppblåsbare båter krever at akterspeil, gulv, luftdekk / fallstykke, beslag og inventar limes på rørene. Så når det gjelder sømmene, har vi valgt å bruke vårt velprøvde limingssystem som vi også bruker gjennom resten av båten. Dette er ideelt for sammenrullbare / bærbare båter der sveisede sømmer kan bli sprø over tid og utsatt for splitting.
Rustfritt stål (304) Tube Transom®. 32 mm tverrbjelker, 0,25 mm siderør
Motorfeste laget av 18 mm marinelag malt
Akterspeil øye bolt (316) 10mm gjenger

Etasje på luftdekk
Luftdekkgulvet er laget av forsterket fallstikk for å gi en stiv kjerne med høy strekk. Blås opp til 10 psi. Spesiallaget ptotective anti-skid med addisjonell anti-UV addative, høytrykkslaminert varme presset til topplag for best holdbarhet og stivhet. Annenlags sideskinnebånd som gjør 1,8 mm vegger og ekstra lufttetthet.


Bygget til internasjonal standard ISO / 6185

14484_0
14484_1
14484_2
14484_3
14484_4