Om Takacat

Om Takacat


Takacat er et ungt og innovativt selskap basert på New Zealand i 'City of Sails', Auckland, NZ

Siden 2007 har selskapet forpliktet seg til å bringe til det New Zealand og det internasjonale markedet et nytt og spennende utvalg av oppblåsbare båter med katamaran, som tilbyr nøkkelegenskapene sikkerhet, stabilitet og hastighet med stor allsidighet og brukervennlighet.

Takacat ble grunnlagt av Greg Sowden og fokuserer på å tilby kvalitet og innovative oppblåsbare katamaraner med enestående kundeservice. Du vil elske din Takacat jolle!

Gregs ledende design stammer fra en levetid tilbrakt i og rundt oppblåsbare båter. Når det er mulig, foretrekker han å være ute på vannet og nyte et bredt spekter av aktiviteter, inkludert fiske, dykking og utforsking med familien. Den dybden av erfaring førte ham til å produsere et innovativt moderne utvalg av oppblåsbare katamaransportbåter som er høyytende, allsidige, bærbare, kostnadseffektive og i stand til å håndtere forskjellige forhold.


Vi elsker det vi gjør, og det viser. Med mer enn 20 års erfaring innen felt, kjenner vi vår fritidsbåtindustri som bakhånden. Og det viser når du ser og opplever våre oppblåsbare katamaraner. Våre båter er holdbare, veldig stabile og spesielt designet for marine profesjonelle og fritidsvannentusiaster.

Takacat er offisiell leverandør av kystvakten av New Zealand.

Våre oppblåsbare båter er ikke bare et flott alternativ for fritidsbruk. De er kvalitetsbygde og tøffe og er derfor populære blant profesjonelle organisasjoner, team, redning og oppdagelsesreisende.


Kvalitetsgarantert
Vi brenner for å levere det beste!
Fra et kvalitetsprodukt til god kundeservice. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du er en av våre mange glade og lidenskapelige Takacat-kunder.


Garanti:

2 år på produksjonsfeil og 3 år på materialfeil.


Halvorseth Fritid AS er stolt distributør i Norge av Takacat sine innovative produkter. Vi setter kunder først. Vi har et unikt assortiment av mindre katamaran båter og seilbåter. Takacat er en av dem.


Halvorseth Fritid AS er stiftet i 2021 og er et familie bedrift som holder til i Sigdal, kun 1,5 time fra Oslo. Har du spørsmål, lurer du på noe, ikke nøl å ta kontakt.

Vi flytter til nye visningslokaler i Åmot i feb/mars 2022! Halvorseth Fritid begynte med båtsalg 2020/2021. Akkurat nå holder vi til ved Halvorseth Camping i Prestfoss, men vi flytter snart til nye visningslokaler. Her

kan vi - etter avtale - vise fram Minicat / Takacat og Rowonair på en ordentlig måte. Nye utstillingsbåter er på veg!


Vi ønsker deg hjertelig velkommen!Kvalitetsgarantert


Vi brenner for å levere det beste!
Fra et kvalitetsprodukt til god kundeservice. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du er en av våre mange glade og lidenskapelige Takacat-kunder.

Greg Sowden direktør Takacat                       

                                             

Ekspertteam


Teamet vårt er lidenskapelig og utrolig erfaren på vannet. Vår inngående produktkunnskap og produktutvikling er uten sidestykke.